secretariat@spitaltoplita.ro

 

+40266342432

 

Victor Babeş, Nr. 3, Topliţa, 535700, Harghita România

 

Relatii cu presa

Relații cu presa

ACCESUL MASS-MEDIA

Nici un reprezentant al mass-media nu are voie sa patrunda in incinta unitatii spitalicesti, decat cu acordul conducerii, in urma unei solicitari scrise sau telefonice si cu permis de vizitare. Răspunsul la solicitare se va comunica în termen de cel mult două zile de la înregistrare.

Reprezentantii mass-media vor fi insotiti pe parcursul vizitei de un paznic / reprezentatnt al unitatii spitalicesti permanent.

Accesul in sectiile spitalului va fi restrictionat si acordat doar cu avizul sefului de sectie.

Legatura dintre unitatea spitaliceasca si mass-media este asigurata de purtatorul de cuvant al unitatii, desemnat prin decizie: Dr. Ioniță Alexandra Dorina- manager, date de contact: tel 0266342432, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Realizarea unui interviu cu echipa manageriala a unitatii spitalicesti se va realiza doar in urma unei solicitari scrise si doar cu acordul personal al directorului respectiv.

Filmarea in cadrul spitaliului nu este permisa decat cu acordul conducerii si a persoanelor implicate.

            Toate informatiile referitoare la activitatea spitalului vor fi furnizate de către purtătorul de cuvânt al spitalului, cu respectarea legii privind drepturile pacientului.

logo nagy.png
Spitalul Municipal Toplița

Adresa: Victor Babeş, Nr. 3, Topliţa, 535700, Harghita România

E-mail: secretariat@spitaltoplita.ro

Telefoane:  +40266342433 - centrala

                         +40266342835 - secretariat, int. 125

Search